Városi Könyvtár

Online szolgáltatások

Online katalógus
Az online katalógus segítségével számítógép, telefon vagy más elektronikai eszköz használatával tud a könyvtár gyűjteményében böngészni. 
A rákóczifalvai Városi Könyvtár gyűjteményében való kereséshez az alábbi beállításokat szükséges elvégezni a weboldal megnyitása után. 

Részletes keresés fülre kattintás → Hatáskör fül lenyitása → intézmény kiválasztása: Rákóczifalvai Varsány Közösségi Ház és Könyvtár

A könyvtár interneten elérhető katalógusa »ide kattintva érhető el.

Online polcok (www.moly.hu)
A moly.hu internetes oldal a könyvmolyok netes enciklopédiája. Az oldalon milliónyi könyvről találunk különböző információkat, véleményeket, kritikákat. 
2022-ben regisztráltunk az oldalra, ahol online polcokat hoztunk létre olvasóink számára. Az online polcok segítségével az olvasóinknak lehetősége van akár otthon, akár egy tengerparti nyaraláson betekintést nyernie arról, hogy például milyen újdonságokkal bővült a gyűjteményünk vagy éppen a könyvtárosok milyen könyveket ajánlanak egy adott évszakhoz. Ezáltal már egy sokkal célirányosabb könyvtárlátogatást is megejthetünk vagy az online polc átböngészése után kérhetünk előjegyzést egy szimpatikus könyvre.  
A könyvtár online polcaihoz való eléréséhez kattinston »ide.

Varsány Közösségi Ház és Könyvtár

Cím

5085 Rákóczifalva, Szabadság tér 10.

Közösségi Ház

Tel: 0656/889-710; 0656/889-711
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Városi Könyvtár

Tel: 0656/889-709; 0620/269-7602
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2023 Varsány Közösségi Ház és Könyvtár